MTEL Austria
Jedinstvena ponuda: Veliko interesovanje na otvaranju

Kompanija MTEL Austria proširila je svoju mrežu filijala u Austriji otvaranjem poslovnice u Gracu. Poslovnica je smeštena nedaleko od centra grada u ulici Münzgrabenstr 36.

Stefan Božić, direktor MTEL Austria rekao je da je ova godina u znaku širenja prodajne mreže srpskog operatera u Austriji.

Početkom godine otvorena otvorena je poslovnica u Lincu, dok u Beču već postoji veća mreža filijala, a sada je poslovanje prošireno i na Grac.

– Korisnici širom Austrije su prepoznali dobru ponudu, te se javila potreba za otvaranjem poslovnica i u Gornjoj Austriji i Štajerskoj. Do kraja godine imamo u planu da otvorimo poslovnice u Salcburgu, Inzbruku i drugim delovima Austrije – rekao je Božić.

Što se susednih evropskih tržišta tiče kaže da postoje ambiciozni planovi.

– Kao deo Telekom Srbija grupe, usluge televizije već pružamo u većini evropskih država. Međutim, u veoma bliskoj budućnosti, na tržištima Nemačke i Švajcarske, planiramo da ponudimo usluge mobilne telefonije i interneta – najavio je Božić.

Istakao je da je ponuda MTEL Austria prilagođena potrebama i željama naših ljudi koji žive u Austriji, a čije porodice, prijatelji, poslovni partneri žive ne samo u Austriji već i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. Najveća pogodnost je, kako ističe, jedinstvena zona pozivanja u četiri zemlje – Austriji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

– Kada borave u zavičaju naši korisnici ne menjaju karticu jer sa MTEL Austria brojem nemaju troškove rominga, takoreći razgovaraju, šalju poruke, “surfuju” kao da su u Austriji – istakao je Božić.

On je kazao da pored tih već pomenutih pogodnosti, za razliku od ostalih operatera, MTEL Austria nudi neograničeno pozivanje prema svim zemljama EU.

Nedaleko od centra: Poslovnica u Gracu

Kvalitetni TV paketi

Što se usluge televizije tiče, Stefan Božić kaže da su ponosni na kvalitet usluge i sadržaj koji nude u TV paketima.

– Samo u MTEL Austria TV paketima korisnici mogu gledati najgledanije domaće kanale kao što su: RTS, RTRS, BN, Federalne televizije, OBN, Hayat, kao i kanale koji su u produkciji Telekoma Srbije poput Arene sport, Superstar TV, Toxic TV i drugi. Pored domaćih kanala u ponudi su i kanali na nemačkom jeziku, objasnio je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here