EPA/Boris Pejović
Milo Đukanović

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, “neće biti kompromisa” sa nacionalistima.

Kao i sa onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve, saopšteno je iz Ðukanovićevog kabineta.

Ðukanović je tokom susreta sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori istakao i da će vladavina prava biti ključni prioritet državne politike.

“Đukanović je zahvalio na interesovanju i korisnim sugestijama, isticuci da ce vladavina prava kao preduslov ekonomskog razvoja i dalje biti ključni prioritet državne politike, kao preduslov za saradnju sa kredibilnim partnerima”, kaže se u saopštenju.

Đukanovic je bio gost na radnom rucku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori, u organizaciji ambasadora Republike Hrvatske, predsedavajuće Savetu EU, Veselka Grubišića, navedeno je u saopštenju.

Kako je saopšteno, hrvatski ambasador je, pozdravljajući predsednika i kolege, istakao da mu je čast što je u ulozi domaćina kada njegova zemlja prvi put predsedava EU, i to u vreme pandemije koronavirusa, i zahvalio svima na saradnji.

11 COMMENTS

  1. Srbomrzac. Ti si priznao nasilno ocepljenje Srpske teritorije Kosova na etničkom principu.
    Kada Srbija bude priznala odcepljene teritorije od Crne Gore sa većinskim srpskim stanovništvo i kada sa njima razgovara o razgraničenju kao ti sa Albancima onda to po standardima sadašnjih vlasti u Crnoj Gori i dalje ne bi bilo mešanje u unutrašnje poslove? Licemerstvo.

  2. Ne razumem cemu negativni komentari na racun kraljevine Crne Gore i njenog vladara Mila prvog Djukanovica!?!On se samo bori za sebe i svoju porodicu da ostane sto duze na vlasti,kao sto je uostalom slucaj u svim monarhijama na svetu!Crna Gora je njegova privatna drzava,i on ima apsolutno pravo kao monarh i vlasnik iste, da se bori svim raspolozivim sredstvima protiv neposlusnih podanika!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here