Komšinicu rasporio pred sinom

0

Rasporio komšinicu nožem, ubo je dva puta u stomak (Foto: Arhiva)
 

Ubistvo se desilo na putu do osnovne škole gde ju je Simev napao dok je vodila 12-godišnjeg sina Filipa u školu. Sa njom je bila i komšinica Valentina koja je pokušala da je odbrani, ali bezuspešno.

Simev je Conevu nožem ubo dva puta u donji deo stomaka i povukao nož. Meštani misle da bi Nataša preživela da Hitna pomoć nije dosta kasnila.

Valentina je posle zločina bila potpuno potresena, ali je rešila da ispriča šta se dogodilo.

 

Naložena obdukcija

Uviđaj je izvršio zamenik Višeg javnog tužioca u Vranju sa policijskim službenicima Policijske stanice u Bosilegradu. Naložena je obdukcija tela pokojne Nataše, nakon čega će biti određeno vreme i mesto sahrane.

– Krenule smo s njenim sinom do škole i Vane se odjednom pojavio odnekud. Ruke je držao u džepovima, a onda je prišao, uhvatio je za vrat i ubo nožem u levu strane stomaka. Krvi kao da nije bilo, ali sam čula od doktora da je Nataša imala unutrašnje krvarenje. Na putu do bolnice je preminula – priča Valentina.

Ona kaže da je Vane Simev uvek bio problematičan meštanin jer je voleo da previše da popije.

– Ne znam šta je uzrok napada, ali znam da je i do sada pravio dosta problema po selu. Često je bio pijan – navodi Valentina.

Komšije pričaju da su svađe Simeva i Nataše bile česte "oko svega i svačega". Ipak, nisu očekivali vrisak koji im je sledio krv u žilama.

Nataša Conev je udata i ima petoro dece. Suprug Ivan Conev je invalid, a jedno od dece je nedavno operisano od tumora na mozgu.

Nigde nisu zaposleni, a Sanja (19), Srećko (16), Goran (12), Filip (10) i najmlađi sin Mladen (4) ostali su bez majke i sa bolesnim ocem. Meštani kažu da se porodica Conev izdržavala od branja i prodaje pečuraka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here