Epidemiolog Predrag Kon, čije se mišljenje u vezi sa eventualnom vakcinom protiv koronavirusa ne poklapa sa mišljanjem Novaka Đokovića, rekao je da je Novak Đoković naš najbolji sportista, kao i to da je njegov veliki navijač i da je samo zamolio da se ne bavi vakcinama.

On je gostovao u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink i tom prilikom, objasnio je svoje stavove, kao i “savete” upućene Novaku.

– On ima jako veliki uticaj. I svi ga slušaju. To je izuzetno bitno, Ja sam fan Novaka Đokovića, ja sam čovek koji sedi pet sati i prati svaki njegov korak. Stalno ga podržavam na društvenim mrežama – izjavio je Kon.

Kon je pre nekoliko dana oštro reagovao na izjavu Novak aprotiv vakcine, da bi sada malo ublažio kritički stav prema našem teniseru.

– Kao njegov fan, a nema ništa bolje u pola veka da se Srbiji desilo, ovde sam reagovao samo oko vakcina – kazao je dr Kon.

Predsednik Vučić, koji je takođe bio gost emisije “Hit tvit” kazao je da je “Novak super, i da je genije”.

– Sad što neki hoće da prave sukob… Čitav život živimo sa tim. Biće to sve u redu. Novak je super, Novak je genije,

6 COMMENTS

  1. “…da je genije” Свако ко цео живот лупа лоптицу преко мреже у белим гаћама, мора да је геније. А да не говоримо о фудбалерима. Или, неко прижељкује понеки поен (долар) у предизборној кампањи… Геније или не али Ђоковић у сваком случају, није ретардиран.

  2. Nole , dobro si dete ali cuti molim te! ostavi doktore da to resavaju a ne babetine i nadri lekari koji lupetaju po ceo dan na medijima i kojima bi po meni mesto bilo u zatvoru. Dete igraj tenis, genijalan si sportista i srce nam je puno kad te vidimo ali nemoj, jedi tvoja zrnca i ostavi vakcine onima koji znaju o cemu pricaju.

    • U pravu si da treba slušati stručnjake a ne ova laprdala što ih se prikazuje na RTS poput Kona jer se zna koliko je korumpiran i da radi na procenat od prodanih vakcina .Ekipa oko njega dobiva mrvice koje njemu ispadnu i sa toliko su zadovoljni jer više i ne vrede ali ga zato podržavaju ne zbog znanja već iz koristi .

  3. Da teniseri znaju nešto o medicini svi bih njih pitali, ali nije tako. Mi moramo slušati naučnike i doktore koji su završili školu za to a ne tamo neke tenisere sa 8 razreda škole.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here