Superstar
Svi domaći filmovi i serije na jednom mestu!

Superstar 3 je pravi poklon za ljubitelje domaćeg filma i domaćih TV serija a naši ljudi u dijaspori ga mogu gledati u MTEL TV ponudi, uz postojećih više od 270 ex-YU TV kanala.

Šta donosi Superstar 3?

Sećate se filmova “Ko to tamo peva?”, “Maratonci trče počasni krug”, “Balkanski špijun” i drugih. Obeležili su zlatne osamdesete godine srpskog i jugoslovenskog filma. Mnoge generacije odrasle su na ovim filmovima, a i danas se u šali citiraju odlomci iz njih. Njihovi fanovi su od najmlađe do najstarije publike, a godine se ne broje kad je nešto dobro i zanimljivo. Pamte se legendarne uloge Pavla Vuisića, Zorana Radmilovića, Mije Aleksića, Bate Stojkovića, Dragana Nikolića i drugih.

Mnogi stari hitovi su remasterizovani. To znači da je zvuk čist, a "slika" lepa za gledanje. Dodatna vrednost je što su ova filmska ostvarenja sačuvana za naredne generacije kao naše kulturno blago.

Superstar 3 će pružiti mogućnost da se svi domaći filmovi i serije gledaju na jednom mestu.

Biće obuhvaćena srpska i jugoslovenska filmska ostvarenja od 1945. do današnjeg vremena.
Imaćemo priliku da vidimo neosporan talenat starih i novih glumačkih zvezda, autorska ostvarenja, klasike, filmove različitog žanra, tematske cikluse i najbolje serije.

Uživajte u domaćim filmovima uz Superstar 3 i MTEL TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here