Koncert Marije Šerifović pomeren za 11. maj

0


 

Šerifovićeva, kako je saopšteno, nije zadovoljna pripremama za koncert, koje su ostvarene tokom njenog učestvovanja u rijaliti šou Televizije Pink "Farma".

 

Krajem protekle nedelje saznala je i da naručena scenografija iz Norveške, po kojoj je bazirana cela koncepcija koncerta, ne može da stigne u dogovoreno vreme, što je presudilo da odloži koncert.

Šerifovićeva je uputila izvinjenje svim svojim fanovima zbog pomeranja koncerta, uz obrazloženje da nije želela da bilo ko izađe nezadovoljan iz "Arene", već da "pruži svoj maksimum i publici priredi spektakl kakav zaslužuje".

Kupljene ulaznice važiće i za novi termin, a oni koji žele da vrate kartu, to mogu da učine na prodajnom mestu gde su je kupili i novac će im biti vraćen.

Ulaznice se prodaju na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu, na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs, po ceni od 600 dinara za parter, 800 i 1.200 dinara za tribine, dok za VIP ložu treba izdvojiti 2.500 dinara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here