AP Photo/John Locher

MMA svet i dalje govori o priredbi UFC 264 i porazu nekadašnjeg šampiona Konora Mekgregora od Dastina Poarijea – drugi put u 2021. godini.

Irac nije mogao da nastavi borbu po završetku prve runde zbog loma noge, a u prvih pet minuta bio je u podređenom položaju. O njegovom nastupu govorio je nekadašnji MMA borac, a danas promoter i analitičar Čel Sonen.

Mekgregor je ubrzo posle borbe imao operaciju koja je trajala tri i po sata i od koje se trenutno oporavlja. Konor je posle poraza rekao da je Poarije imao sreće i zbog toga došao do pobede, kao i da zahteva da imaju četvrtu pobedu.

– Pre svega bih počeo od Konorovg zahteva za četvrtom borbom? Da li je svestan nepoštovanja koje na taj način ukazuje Dastinu? Ako želite četvrtu borbu zbog zarade i pažnje, to razumem. Međutim, ako to radite iz sportskih razloga – njih nema. Ono je bilo prebijanje, i to retko viđeno. Ne zaboravite da su dvojica od trojice sudija bodovali rundu 10-8 za Amerikanca – da li znate šta to znači – izjavio je 44-godišnji Čel Sonen, nekadašnji izazivač za pojas UFC šampiona u sredjoj kategoriji (do 84 kg).

– Mekregor je dobio takve batine da se polomio – sigurno posle toga neće dobiti revanš – kazao je Sonen, inače poznat po svojim čestim i otvorenim komentarima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here