Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Ana Đurić Konstrakta

Na Pesmi za Evroviziju trijumfovala je pevačica Konstrakta, koja će sa svojom pesmom “In corpore sano” predstavljati Srbiju u maju u Torinu na Evrosongu.

Ana Ðurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je glasovima publike i žirija sa originalnom numerom “In corpore sano” u konkurenciji 18 finalista, koji su izborili plasman kroz dva polufinala u četvrtak i petak.

Konstrakta će predstavljati Srbiju na takmičenju koje će biti održano od 10. do 14. maja u Torinu.

“U mojoj glavi je agonija. Moram da složim utiske sa samom sobom i da svarim sve što se desilo”, iskreno je rekla Konstrakta.

Na pitanje da li je tajna zdrave kose Megan Markl, kako kaže u svojoj pesmi, tajna za pobedu u „Pesmi za Evroviziju“, umetnica Ana Đurić odrično odgovara i dodaje kroz osmeh: „U hidrataciji je tajna.“

O tome koji su joj naredni koraci, pobednica „Pesme za Evroviziju“ priznala je da je ne zna i da je pomalo preplavljena emocijama.

Dok su se čekali glasovi publike u revijalnom delu uz pratnju RTS-ovog orkestra nastupili su naši poznati pevači Knez, Tijana Bogićević, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Boris Režak, Kiki Lesendrić, Srđan Marjanović, Alen Ademović.

U duhu domaćina narednog „Evrosonga“ oni su izveli popularne italijanske pesme i hitove Felicità, Mamma Maria, Gloria, Se bastasse una canzone, Donna con te, Senza giacca e cravatta, Laura non c’è…

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here