EPA-EFE/WALLACE WOON

Trener fudbalera Intera Antonio Konte izvinio se danas zbog nepristojnog gestikuliranja prema članovima uprave Juventusa, a naročito predsedniku Andrei Anjeliju, posle revanš utakmice polufinala Kupa Italije u Torinu.

Na meču nije bilo golova završen je 0:0. Međutim, jeste varnica, i to od strane trenera Neroazura Antonija Kontea koji je odmah po završetku meča pokazao srednji prst predsedniku Juventusa Andrei Anjeliju.

Trener Intera se na današnjoj konferenciji za novinare uoči utakmice sa Lacijom izvinio zbog neprimerenog gesta, ali je rekao da je bio isprovociran.

– Želim da se izvinim jer sam reagovao na pogrešan način nakon što su me uvredili. Mogao sam drugačije da reagujem i to bi bilo pozitivnije. Žao mi je i izvući ću pouku iz ovoga. Uvrede i provokacije ne bi trebalo da budu izgovor, nije trebalo tako da reagujem – rekao je Konte, preneli su italijanski mediji.

– Svi su videli šta se dogodilo na stadionu Juventusa, to je za mene važnije. Međutim, mi kao treneri, igrači i predsednici moramo da postavimo primer i zbog toga je na provokacije i uvrede trebalo da reagujem na drugačiji način, možda podignutim palcem ili aplauzom, da pokažem da sam čuo šta je rečeno – dodao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here