Youtube/Blic
Ana Korać

Ana Korać, starleta i bivša rijaliti učesnica, oduvek je znala da zaigra na kartu provokacije i iznenadi svoje pratioce.

Koraćeva je ovaj put obukla kostim zečice za potrebe jednog snimanja, a fotografije je podelila sa pratiocima na Instagramu. Ana je nosila providni brusthalter, rukavice na tufne i stavila rajf sa zečijim ušima, a preko pantalona stavila je haltere.

Nedavno je Ana postala plavuša, a i ta promena zaludela je jači pol. Uz celu kombinaciju starleta je uparila crveni ruž. Komentar joj je ostavio i pevač Sergej Pajić koji je nedavno raskinuo sa devojkom tiktokerkom Uki Ku. On je ispod objave ostavio simbol vatre, a Ana mu je uzvratila i dodala srce.

Sve fotografije pogledajte ovde!

Ana Korać
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, za izgled lutke, Ana Korać iskeširala je prilično veliku sumu.

Koraćeva je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron – 250 evra, pumpala je jagodice – 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Ana Korać

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here