Pixabay.com
Indonezijsko ostrvo Bali

Bali je jedna od najposećenijih destinacija na svetu u poslednjih deset godina. Prosečna temperatura na ostrvu se kreće između 23 i 35 stepeni Celzijusa zbog čega na ovoj lokaciji turizam cveta tokom svih godišnjih doba.

Međutim, zbog straha od koronavirusa, indonezijsko ostrvo Bali sada gubi velike količine novca koje bi imao od stranih turista. To dokazuje neverovatan prizor sa aerodroma, koji je inače prepun ljudi, a sada je prazan, sa tek ponekim turistom.

Fotografije gotovo napuštenog aerodroma na Baliju otkrile su poražavajući uticaj virusa Covid-19 na turističku industriju ostrva Indonezije.

Međunarodni aerodrom Ngurah Rai je glavni aerodrom na Baliju, a fotografije je snimio u četvrtak u 9.30 ujutro zaposleni iz Kania Bali Tour, kompanije koja se bavi uslugom prevoza putnika na ostrvu.

Indonezija ima 34 potvrđena slučaja koronavirusa, uključujući 53-godišnju ženu iz Velike Britanije koja je umrla od Covid-19 virusa u sredu ujutro.

Bali Airport Today at 9.30am. Very Empety.Bali very sad and hard life .?????????Please Book through with us for your transport service in Bali

Gepostet von Kania Bali Tour am Mittwoch, 11. März 2020

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here