Kosanović ostaje u Novom Pazaru

youtube.com/nkolimpijatv
Ostaje u gradu na Jošanici: Milorad Kosanović
 

"Najavio sam ovakav epilog i ranije, jedino su mogle da se ispreče neke moje privatne obaveze. Sve je sređeno, pa nema razloga da ne produžimo saradnju", rekao je Kosanović za radio Sto plus.

Novi Pazar je peti na tabeli sa 23 boda posle jesenjeg dela takmičenja u Super ligi Srbije. Pod Kosanovićevim vođstvom, Novi Pazar je u devet kola osvojio 16 bodova, a Pazarci su ostali neporaženi u poslednjih sedam utakmica.

"Sačuvaćemo okosnicu tima, osim ako neki igrač ne bude imao lošu procenu. Pa, gde im može biti bolje? Nigde! Najbolje im je sa mnom", ocenio je Kosanović. On je dodao da će narednih dana biti poznat plan priprema i destinacija, kao i da će s klupskim rukovodstvom napraviti spisak potencijalnih pojačanja i transfer listu.

"Nigde ne žurimo, ali intenzivno radimo na tome. Obično u zimskom prelaznom roku i nemate neki veliki izbor. Planirali smo da startujemo 15. januara, ali možda krenemo tri dana ranije. Postoji mogućnost da igramo i na jednom lepom turniru u Hrvatskoj", kazao je Kosanović.

Super liga Srbije se nastavlja 21. februara 2015. godine, a Novi Pazar će u 16. kolu gostovati beogradskom Radu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime