U beogradskom hotelu “Kraun Plaza” okupila se košarkaška reprezentacija Srbije povodom kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo u Kini.

Orlovi će imati tri treninga do polaska u Estoniju koji je zakazan za 20. februar. Srbija 21. februara od 18 časova gostuje u Talinu, dok 24. februara od 16 časova dočekuje Izrael u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Reprezentaciji Srbije potrebna je jedna pobeda iz ova dva meča da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Кini.

– Nemamo prava za kiks, svi znamo to. Imamo malo vremena, trudićemo se da odradimo sve kao treba. Ako dobijemo Estoniju, sve je rešeno, moramo se maksimalno koncentrisati. Par igrača poznajem lično, imaće drugačiju ekipu nego prošli put, ali to ništa ne znači. Ne znamo ko će igrati, ali znamo šta nam je cilj. Očekujemo podršku navijača, da tribine budu pune. Čast nam je da igramo u Pioniru. Nadamo se da ćemo zatvoriti kvalifikacije pobedom – rekao je Stevan Jelovac.

Da očekuje zanimljivu utakmicu, otkrio je i košarkaš Zenita Marko Simonović.

– Spreman sam, svi smo tzu, spremamo se za poslednji prozor. Nadamo se pobedi, verujemo u dobar rezultat i plasiranju na SP. Bila revijalna ili ne, mi ćemo dati sve od sebe. Idemo na pobedu, očekujemo navijače u drugom meču. Idemo korak po korak. Velika čast i poštovanje i mnogo vam donosi, vi sami budete 30 posto bolji, svima je drago da igraju sa Teom. Estonci su nezgodni, motivisani, sigurno je da će biti dobra atmosfera. Tu su par igrača koji se opraštaju, imamo naše želje i ciljeve – rekao je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here