Košarkaši Crvene zvezde večeras od 21 sat igraju protiv Valensije u 20. kolu Evrolige.

Crveno-beli su Španiju otputovali bez Marka Simonovića, Džordana Lojda, Lendrija Noka i Boriše Simanića, a trener Dejan Radonjić smatra da će njegov tim imati težak zadatak.

– Očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe koja je još letos u prelaznom roku pokazala da su im ambicije izuzetno visoke i veće nego ranijih godina. Doveli su igrače koji ih čine timom koji može do vrlo visokih pozicija. Pokazali sjajne igre u pojedinim mečevima. Imaju i dobar rezultat i plasman na tebli i čeka nas težak meč u Valensiji – rekao je Radonjić.

Crveno-beli trenutno imaju skor od šest pobeda i 12 poraza, dok je Valensija ima učinak 10-9, a prvotimac Dejan Davidovac nada se dobrom izadnju svoje ekipe.

– Tipična španska ekipa koja igra vrlo brzo, šutira dosta trojki. Igra u tranziciji puno, i na dosta poseda. Pokušaćemo da iskoristimo i informacije Kina Koloma koji je igrao tamo sezonu i po, ali naše je da se podižemo iz utakmice u utakmicu. Nismo ni kompletni u Španiji, ali želimo da dođemo u priliku da napravimo dobar rezultat – rekao je Davidovac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here