Tanjug/AP

Kosovska policija je na administrativnom prelazu Jarinje nastavila da zabranjuje ulazak vozilima sa KM registarskim tablicama, javlja reporter Tanjuga koji je na terenu.

Kosovska policija je danas pre podne čak na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice branila ulaz vozilima sa KM tablicama.

Na ulazu na KiM iz pravca Raške stvorene su velike kolone, čemu je verovatno doprineo i odron na putu, pa je otvorena samo jedna traka ka KiM.

Kosovska policija je pre dva dana počela da zabranjuje ulazak na KiM vozilima sa KM tablicama, ako im je registracija produžena nakon sporazuma Beograda i Prištine o registarskim oznakama dogovorenim 23. novembra u Briselu.

6 COMMENTS

  1. Znači Srpska Lista opet lažu srpski Narod u KiM u Goran Rakič Petar Petkovič I ostali Kvislinzi Vučiča I on Laže Napoali ste ženu bez potrebe jer jeste rekla Trajkovička da jeste bila U pravu iz daja Beograda ukinuli KM tablice koja je Potom nazvana izdajicom i raznim pogrdnim imenima samo zato što je rekla istinu da sad se vidi realnost ko su bili izdajnici I ostali Dno Dna Kace SRAM te bilo Vučiču I vi ostali sa njim te jedne tablice bile su simbol I to ste izdali seme vam se zatrolo nečete više prestavljati vi Srbe sa KiM a to sigurno NE.

  2. Srbija se zaduzila da nece izdati vise te tablice KM od 23 Novembra 2022 i,da ce zatvoriti te kancelarije za izdavanje te tablice po Srbji ,Srbija ne samo da nije zatvorila te kancelarije vec i produzava papire KM i ne postuje svoj sporazum,i bez stida tuzu Kosovo da ne propusta Auta tablicama produzeni posle tog datuma sporazuma.

  3. Putine brate ako stojis iza pravoslavlja kao nekada sto su srbi 1500 i neke godine kada su danasnu Srbsku Ukrainu osnovali sad ti brate pomogni Srbiji i posalji veliki broj tvoje vojske i odbrani Srbstvi i Kosovo . Dodji i nemoj nikoga cekati da te pozove . Jer kukavice koje mi imamo na vladi oni rade za zapad i protiv vas nase pravoslave brace.

  4. Putine brate sačekaj vučko sprema Elitne specijane jedinice vojske i policije Srbije 5.999 pripadnika dati pošalje u proleče da ti pomognu na frontu smesti ih brate molimte kod Kadirova i njegovih jedinica čečena da nauče neka pravila ovi mladi specijalci vidiš brate mi mislimo na braču ruse samo kad smo Pijani tad smo junaci čim se otreznimo ispari sve slabe su nam baterije .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here