EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Srpski fudbaler Filip Kostić demantovao je priče da je štrajkom pokušao da iznudi odlazak iz Ajntrahta i dodao da je potpuno fokusiran na nastavak sezone.

Inostrani mediji pisali su da je Lacio želeo da angažuje Kostića, te da je poslao i zvaničnu ponudu za srpskog fudbalera. Navodno, Kostić je čak i štrajkovao u želji da promeni klub, ali je na kraju morao da se pomiri sa odlukom da ostaje u Frankfurtu.

U sredu se 28-godišnjak oglasio povodom ovih priča.

– Volim Ajntraht i zahvalan sam na svemu što imam ovde. Nisam bio mentalno spreman da igram protiv Bilefelda. To nije bio štrajk.

Izvinjavam se iskreno svim navijačima, koji su bili pogrešno informisani, i zahvaljujem se svim članovima tima na podršci. Neki ljudi meni duguju izvinjenje, ali sada nemamo vremena da se time bavimo, jer nas očekuje težak nastavak sezone. Ostaću mentalno jak i nastaviću da se borim za klub, jer sam potreban ovom timu. Ajntraht je iznad svega – napisao je Kostić.

Podsećamo, Igli Tare je poslao Ajntrahtu mejl sa ponudom od 12 miliona evra, ali kako je preneo „Bild“ navodno je mejl poslao na pogrešnu adresu. Iz Ajntrahta nisu odgovorili na ponudu jer je navodno nisu ni dobili, a Kostić je navodno zbog toga stupio u štrajk forsirajući odlazak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here