Novi selektor muške odbojkaške reprezentacije na pripremne utakmice za Evropsko prvenstvo protiv Slovenije u ljubljanskoj dvorani Stožice vodi 15 igrača, četiri manje nego što ih je bilo u početku. 

Otpali su Milan Katić, Miran Kujundžić, Stevan Simić i Božidar Vučićević. Prvi susret sa Slovencima je u utorak (20 časova), a drugi, zatvorenog tipa, sutradan (17).

Na spisku su tehničari Nikola Jovović (Zirak), Aleksa Batak (Mladi radnik) i Vuk Todorović (Vojvodina), korektori Aleksandar Atanasijević (Peruđa) i Dražen Luburić (Halkbank), libera Neven Majstorović (Krajova) i Nikola Peković (Partizan), blokeri Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Peruđa), Petar Krsmanović (Jurga Sugrut) i Aleksandar Okolić (PAOK), primači Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belogorje Belgorod) i Lazar Ćirović (Padova).

Srbija prvi meč u B grupi igra u Briselu protiv Nemačke, u petak, 13. septembra u 15 časova, dok će joj preostale utakmice biti u Antverpenu. Drugi meč je u nedelju, 15. septembra protiv Slovačke (18.30), a treći u pondeljak, 16. septembra protiv Španije (20.30). Četvrti meč je u sredu, 18. septembra protiv Belgije (20.30), a poslednji, peti, u četvrtak, 19. septembra protiv Austrije (20.30).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here