N. Đurović

Kako prenose domaći mediji, pevačica Dara Bubamara se naljutila na dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Severinu Kojić.

Naime, Dara se uvredila kada je saznala da Severina ne planira da podrži njen prvi veliki solistički koncert, iako joj je to obećala, a povredilo ju je to što koristi svaku priliku da je ogovora iza leđa.

– Severina i Dara su dugo godina bile veoma dobre drugarice. Istina je da se nisu često viđale, ali su se stalno dopisivale. U teškim trenucima su jedna drugoj uvek bile podrška. Kada je Dara zakazala koncert u Areni, Severina joj je obećala da će doći i da će svoj 47. rođendan proslaviti na koncertu. Takođe, Seve je tada rekla da će na svom Instagram profilu reklamirati njen koncert. Međutim, Severina je u oba slučaja slagala svoju prijateljicu, a Dara je saznala tek nedavno – otkrio je izvor za “Alo” i objasnio kako je Bubamari sve ovo otkrio zajednički prijatelj nje i Severine.

– Dari je prijatelj otkrio da Seve nikada nije imala nameru da dođe na njen koncert, a još manje je htela da je reklamira. Severina se tada poverila prijateljima da ju je sramota da promoviše folkerku i da to nikada nije imala u planu da radi – rekao je izvor i dodao da je Dara odlučila da stavi tačku na prijateljstvo sa Severinom i da joj neće nikada oprostiti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime