EPA-EFE
Madona

Studio „Juniverzal pikčers“ dao je zeleno svetlo za snimanje biografskog filma o Madoni, koja će se naći u ulozi reditelja, a scenario piše u saradnji sa oskarovcem Diablo Kodijem.

Kraljica popa neće glumiti sebe u ostvarenju, ali će predvoditi potragu za mladom glumicom koja na velikom platnu treba da oživi Madonin put do svetske slave i postavljanja temelja za sve buduće pop zvezde, poput Bijonse i Lejdi Gage.

Film će pratiti razvoj Madonine karijere do tačke kada je postala najuspešnija žena u istoriji muzičke scene, modna ikona i apsolutna trendseterka koja je rušila sve prepreke ispred sebe.

Madona je najuspešniji ženski muzički umetnik sa 335 miliona prodatih nosača zvuka i najprofitabilnijim turnejama za solo umetnika u istoriji.

Osim muzičke karijere, ostala je neprikosnovena modna ikona koja se našla na više od 4.700 naslovnih strana časopisa tokom svoje karijere.

Iako se za sada ne zna kako će se film tačno zvati, Madona i Kodi nagovestili su pre neki dan dan da bi mogao da ponese naziv Live To Tell.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime