Kranjčar selektor Crne Gore

0

Kranjčar je večeras zvanično predstavljen kao novi selektor Crne Gore, a sa FSCG potpisao je dvogodišnji ugovor.

"Počastvovan sam time što sam bio jedan od kandidata za mesto selektora Crne Gore i što smo na kraju uspostavili saradnju. Svestan sam da se očekuje puno, da se očekuje da Crna Gora napravi rezultat. Prihvatio sam poziv predsednika FSCG Dejana Savićevića i izazove koji su pred nama", rekao je Kranjčar i dodao:

 

"Naš zajednički cilj je da u narednom periodu načinimo korak više u odnosu na ono što je reprezentacija Crne Gore napravila do sada. Upoznat sam sa kvalitetima ekipe, načinili smo plan rada i potrudićemo se da ostvarimo najbolji mogući rezultat. Posle žreba kvalifikacija za EP odredićemo ciljeve u narednom ciklusu".

 

Savićević je izjavio da je zadovoljan izborom novog selektora.

 

"Uspeli smo da angažujemo selektora sa velikim iskustvom, kako klupskim tako i internacionalnim. Zlatko Kranjčar iza sebe ima blistavu igračku i trenersku karijeru tokom koje je vodio i reprezentaciju Hrvatske sa kojom se plasirao na Svetsko prvenstvo 2006. godine. Uveren sam da smo napravili pravi izbor i da će naša reprezentacija pod njegovim vođstvom napraviti korak napred u odnosu na rezultat koji je ostvarila u prvom kvalifikacionom ciklusu", rekao je Savićević.

 

Kranjčar je u karijeri trenirao Segestu, Dinamo, Linc, Slaven, Samobor, Al Masri, Muru, Marsoniju, Zagreb, Rijeku, Kroaciju, Al-Šab Šarjah, Dunajsku Stredu, Persepolis i reprezentaciju Hrvatske. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here