Krasić menja Riberija u Bajernu?!

0

 

Čekaju ga na "Alijanc areni" – Miloš Krasić

 

 

Vest o kojoj bruji većina nemačke štampe, a koja glasi da bi fudbaler moskovskog CSKA Miloš Krasić mogao nastaviti karijeru u minhenskom Bajernu, potvrđuje i njegov menadžer Dejan Joksimović, a prenose "Novosti".

 

"Bajern dugo skautira Krasića, interesovanje postoji, ali još nije bilo konkretnih pregovora. U ovom momentu ne mogu da kažem hoće li sastanka biti i kada, ali sam u internim razgovorima dobio naznake da je Miloš na vrhu liste pojačanja Bavaraca", rekao je Joksimović.

 

Nemački mediji preneli su pre nekoliko dana da bi srpski fudbaler bio idealna zamena za francuskog reprezentativca Franka Riberija. Oni navode da bi Krasić mogao da pojača Bajern samo pod uslovom da Riberi na kraju sezone nastavi karijeru u madridskom Realu.

 

Ako se to desi, odgovorni iz Bajerna, na čelu sa trenerom Luisom van Galom, spremni su da već u martu otpočnu realizaciju Krasićevog transfera i na adresu CSKA pošalju ponudu od 20 miliona evra, što je za pet miliona više od minimalnog obeštećenja koje Moskovljani traže za Srbina.

 

Poznati srpski menadžer Boban Simić, takođe ovlašćen da vodi računa o karijeri Miloša Krasića, rekao je da reprezentativac Srbije ima veliku želju da od leta igra na "Alijans areni", jer evropski fudbalski gigant ispunjava sve uslove.

"Nemam šta da krijem, ljudi iz Bajerna su nas kontaktirali. Mogu da kažem da je Krasiću slavni nemački klub vrlo zanimljiv. Transfer je moguć, ali treba prvo sačekati konkretnu ponudu Bajerna. Moskovski CSKA želi da zaradi na njegovom transferu, bez obzira što Krasić ima ugovor sa tim klubom do 2011. godine", rekao je za televiziju RTL agent Boban Simić.

 

Interesovanje za Krasića pokazali su i Real, Inter, Milan, Liverpul i Mančester Siti.

 

Krasić (25) ima ugovor sa CSKA do kraja 2011. godine. On je stigao u CSKA 2004. godine iz Vojvodine, a za moskovski klub odigrao je 136 utakmica i postigao 24 gola. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 28 mečeva i dva puta se upisao u listu strelaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here