Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Lep i bezbrižan odmor za celu porodicu

Avgust je stigao, a s njim i sva dugoočekivana putovanja. Pored svih planova koji se tiču organizacije puta i uživanja u odmoru, najčešća pitanja koja nas muče pre polaska tiču se toga kako ostavljamo imovinu dok smo na putu, da li smo dobro pripremili vozilo za dugu vožnju i šta možemo da učinimo da izbegnemo nepredviđene situacije po zdravlje.

Savetujemo vas kako da na vreme mislite o svemu što vam je dragoceno i na odmor krenete bezbrižni.

Da li je moj dom siguran dok sam na odmoru?

Dok se spremate da krenete na zasluženo putovanje, često ne mislite o lošim stranama letovanja. Pa ipak, letnja sezona vreme je i kada raste broj provalnih krađa, ali vaš dom može ostati zaštićen dok ste vi na odmoru. Tako npr. uz polisu “čuvar kuće”, dom od 50 kvadrata može biti osiguran za mesečni izdatak već od 300 dinara. Na taj način vaše dragocenosti će u svakom trenutku biti tamo gde ste ih ostavili, a dom zaštićen od neželjenih posetilaca.

Kako da pripremim auto za putovanje?

Pred svako putovanje, a naročito pred polazak na letovanje, važno je da pripremite svoj automobil. Mali servis, provera klima-uređaja, dovoljna količina tečnosti za stakla i obavezna oprema samo su neke od stavki koje bi bilo dobro da proverite pre nego što krenete. Pa ipak, nepredviđene situacije mogu da se dese. U tom slučaju polisa pomoći na putu može vam pružiti sigurnost 24 sata, 365 dana godišnje, na svim putevima u Srbiji, Evropi i Turskoj da će vaše vozilo biti brzo i efikasno prevezeno u najbliži servis.

Šta ako mi neko ošteti automobil na putu?

Sezona odmora vreme je povećane gužve na putevima. Vrućina, čekanje, zastoji, potencijalno su rizične situacije koje u trenu mogu da dovedu do nezgode. Uz posedovanje polise auto-kaska vozilo će biti zaštićeno od brojnih rizika u saobraćaju, kao i eventualne nezgode. Za sve štete koje nastanu tokom vožnje, bez obzira da li ste akter ili učesnik u neželjenom događaju, polisa auto-kasko osiguranja najsigurniji je način da nadoknadite štetu na tehnički ispravnom vozilu.

Kako da izbegnete visoke troškove lečenja na odmoru?

Bez obzira na to da li planirate da otputujete na neku egzotičnu destinaciju ili u neku od zemalja u okruženju, važno je da na odmoru budete bezbrižni. Troškovi lečenja u slučaju iznenadnih bolesti izuzetno su visoki, a to možete izbeći kupovinom putnog zdravstvenog osiguranja. Pored standardnih rizika, ova polisa obuhvata i pokriće za kovid 19, pa će vaša putovanja i u vreme pandemije biti bezbedna. I to nije sve – za onlajn kupovinu putem sajta www.dunav.com možete ostvariti dodatnih 15% popusta na ceo iznos.

Šta ako posumnjate da ste se na letovanju ipak razboleli od koronavirusa?

Tokom perioda pandemije, briga o zdravlju postala je jedan od najvažnijih izazova s kojima živimo. Odlazak na odmor u takvim okolnostima može biti bezbedan samo ako se adekvatno zaštitimo. Ako ipak posumnjate da ste se zarazili koronavirusom tokom letovanja, polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem od kovida omogućiće vam sve neophodne medicinske usluge koje će olakšati dijagnostiku bolesti – pravo na prvi pregled, laboratorijske analize i neizbežan PCR test.

Više detalja o svim vrstama osiguranja može se dobiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije “Dunav osiguranje” na telefonski broj 0800 386 286 (samo za pozive iz Srbije), kao i slanjem onlajn zahteva za ponudu putem veb-sajta www.dunav.com

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here