EPA/Nina Prommer
Krisi Tajgen sa suprugom Džonom Ledžendom

Pre malo više od mesec dana, muzičar Džon Ledžend i manekenka Krisi Tajgen izgubili su bebu. Veliki gubitak stvorio je neopisivu bol, a manekenka se potom suočila sa pregršt negativnih komentara.

-Jako mi je žao što si se u prvim trenucima svog života susreo sa tolikim komplikacijama da nismo mogli da ti pružimo dom koji ti je bio potreban da bi opstao. Uvek ćemo te voleti – pisalo je u emotivnoj ispovesti Krisi Tajgen.

Osim toga, u svom eseju koji je napisala, manekenka je objasnila da Džon i ona nikada deci nisu davali imena unapred, ali da su ovoga puta svog sina odmah nazvali Džek.

„Dok ovo pišem, osećam suze kako mi pune oči. Sve što znam jeste da je njegov pepeo u toj maloj kutiji i čeka da ga položimo ispod drveta u našem novom domu, onom u koji smo se preselili planirajući tu i njegovu sobu“.

Džek je prevremeno rođen, a sada su Krisi i Džon odlučili da njegovo ime istetoviraju na ruci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

JACK @chrissyteigen @johnlegend My heart is with you, sending you all the love! . . . . . #love #jack #tattoo #tattoolove #singleneedle #freehand #script

Објава коју дели winterstone (@winterstone) дана 2. Нов 2020. у 11:01 PST

Ova fotografija osvanula je na zvaničnom profilu tattoo umetnika, a font tetovaže je isti kao i od svih ostalih tetovaža koje Krisi i Džon poseduju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here