Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Kristijan i Kristina

Kristijan Golubović otkrio je da planira zajednički život sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, te da želi da se što pre razvede od supruge Ivane, i to da bi ozvaničio vezu sa zadrugarkom.

Otkako je izašao iz rijalitija, žestoki momak govorio je o svojoj novoj partnerki kao o ženi s kojom želi da započne zajednički život, te ne čudi što ju je sačekao prilikom izlaska iz “Zadruge”. Nju je to iznenadilo, pa je u šoku pitala da li je to stvarno, a potom počela da ga grli i ljubi.

– Ne verujem, ko je ovaj mladić ovde što me je dočekao? Tresem se, imam veću tremu sad nego kada sam ulazila – rekla je ona.

Nakon završetka emisije “Zadruga – izbacivanje”, rijaliti par se pokupio i otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja, a za medije je otkrio da se ne razdvaja od Kristine.

– Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno – počeo je on, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

– Imamo lepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo decu, prija mi kao žena, kao čovek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant – rekao je on.

Još uvek zakonita supruga Ivana ga više ne zanima, ali će s njom ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog deteta.

– Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na celokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s detetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje ćerke. Bio sam u Kraljevu pre dva dana, razgovarao sam sa njom i video dete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se.

– Plakala je kada je gledala kako se igram sa detetom. Naša ćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata. Mnogo emotivno je bilo. I pre toga sam se video sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam hteo da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i nje – priznao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here