Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY
Kristijan Golubović

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Stefanu Kariću.

– Kada ti je Kija rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji – glasio je komentar.

– Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje – govorio je Stefan.

– Kija je rekla da nastavimo, da je sve kao i naša veza, to je bila ironija, nije sad imao od čega da je brani – rekla je Jovana Ljubisavljević.

– Pa, lepo ti je rekla, on beži, ti ga vraćaš – poručila je Nadica Zeljković.

– Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! – govorio je Kristijan Golubović.

– Nemoj, Kristijane, to ona i želi! – rekao je Karić.

– Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! – vikao je Golubović.

Nešto kasnije vodtelj je pročitao pitanje za Kristijana Golubovića.

– Rekao si da si trebao da imaš seks sa Nadicom, šta misliš da li bi mogao da je smuvaš? – glasilo je pitanje.

– Ja sam se to sprdao, ja sam to rekao kada su me kometarisali zbog prevare sa Krisitnom, pa sam ja rekao da sam se smuvao sa Nadicom da bi i to bio problem. To je neko moje nezadovoljstvo koje traje šest godina. Ja sam svakodnevno ljut na Kristinu, pa joj često kažem mogao sam da biram, a sa njom završim. Ja se kajem zbog prevare, a to što sam rekao bolje Nadicu. Vi ste za mene klozetske šolje – rekao je Kristijan.

– Možda je to rekao jer sam ja burno reagovala na njegovu vezu sa Kristinom, a onda su oni kometarisali da sam ja zaljubljena u tebe. Ti si mene i moju ćerku i ovako vređao. Ti si ceo život proveo pored klozetske šolje – rekla je Nadica.

6 COMMENTS

  1. Pitam se zasto REM,nije pravovremeno odreagovao ,kad je pretio zadrugarima..sad Kiji..gde su.nadlezni organi..policija..I da,li je ovo pravna drzava ,u kojoj se stite samo.pojedinci..ali ne ,I neki robijasi..sramite se

  2. Strašno je što ljudi koji su ceo život u sukobu sa zakonom i dalje smeju da dozvole sebi da nekom prete i to kome ,devojci koja je otvoreno rekla da je strašno što taj ludak radi i kako primenjuje svoje zatvorske metode na nacionalnoj frekvenciji.

  3. Ma kad su korunpirani,zato nereaguju.Kaze predsednik , nema nedodirljivih,a Nacelnik igra Fudbal sa Krikijem….da nabije Tuzilastvo i Advokate na k..ac,..tako rekao Kristijan, pretiljudima,napada zenske, ITD…..ali nema NEDODIRLJIVIH…hahaha

  4. Čovek je odlužio svoje i ne mòže da dozvoli da mu predavanje drži nisko moralne osobe kao što su kelnerica i njena cerka koje je nije peglao samo.ko nije žurio na voz . Mrš fukare raspale @

    • Ma sta rece ? On , neskolivani ulicar , koji je ceo zivot proveo na robiji , ne moze da dozvoli da mu kazu nesto nisko moralne kelnerice ??? A uz to je sa ovim svakodnevnim seksom sa svalerkom , javno , visoko moralan ???
      Predpostavljam da si fan onih ,koji nisu cak ni kelneri , za njih je i to visa matematika. Prodaju maglu babama za pare , pa sad ovde moralisu.
      Mars ti !!!

  5. Citaj te iformisite se jer kud bi a da neznate sta rade ko koga jebe sta rade najgori otpad drustva je to je buducnost sns..nije dzaba postavljeno ispred vlade ,ko sme taj i moze ko se ne boji taj ide napred…neka nam je bog u pomoc ko nam je uzor narastajima…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here