Instagram
Kristijan Golubović

Kristijana Golubovića je bivša supruga Ivana, prijavila za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od 48 sati.

Golubović se oglasio i ispričao svoju verziju sukoba sa Ivanom, koja je, kako tvrdi, zbog novca. On je rekao je da je navodno Ivanina prijava podignuta nakon što je njegovoj bivšoj ženi stigla opomena od njegove advokatice.

– Od Ivane sam prvi put zatražio nešto para od onih koje sam zaradio u “Zadruzi”, a ogroman je novac. Dokumentovanih 52.800 evra, ne mogu da se setim koliko je tačno digla sa mog računa, jer sam je ovlastio. Zamolio sam je od toga, 15.000 evra da mi da, da bi moglo drugo dete da ima nešto od te moje zarade u Zadruzi. Rekla je da mi ništa ne duguje i da mi da švalerka i, ako joj budem tražio novac, da će me prijaviti policiji za uznemiravanje i napastvovanje. Kad joj je stigla opomena pred tužbu od moje advokatice, da mi da novac, ona je odmah otišla u policiju i prijavila me – rekao je Kristijan i dodao:

– Ivana je učinila jedan prljav potez! Moja advokatica je tražila delić novca od Ivane, pošto ja imam i sina Lazara. Međutim, ona smatra, pošto sam ja nju prevario javno, da novac koji sam zaradio ne pripada meni, nego samo njoj i Veri i ne da mi ni dinara. Dala mi je 400.000 dinara i možda 150.000, ili 200.000 dinara mom sinu za osnovne potrebe i ona smatra da meni više ništa ne treba da da.

– Ona nije sa mnom u bračnoj zajednici, mi smo se u crkvi venčali, mi smo praktično vanbračna zajednica nekih pet, šest godina, od kojih sam ja četiri i po godine u zatvoru proveo, a godinu dana u rijalitiju. Za rijaliti me je kinjila, ali nikada joj nije smetao moj novac, stan koji sam renovirao i koji košta ko zna koliko… Žena nije zaradila ni jedan jedini evro ni dinar, za osam godina koliko ja znam, nije kupila kiselo mleko za kuću od njenih para, niti sam ja to tražio i želeo – rekao je Kristijan.

– Prijavila me je, kako su mi rekli u policiji, jer se navodno boji da ja ne učinim njoj i detetu ubuduće. Ona misli da se time osigurala da ja neću tražiti svoj zarađeni novac, koji je ona skinula sa mog računa i stavila na njen. Ne tražim joj ja pare, nego moj advokat i sada će da podnese tužbu i sve ćemo deliti na pola, a dobila je skoro sve sa nekretnimama. Ona je htela da je ne uznemiravam i da joj tražim novac koji je moj. Ona mi je rekla: “Ne želim ništa da ti dam zato što si me prevario sa ku*vom i ima da ti uzmem sve” – rekao je Kristijan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here