Youtube/Glamur TV HAPPY
Kristijan Golubović

Nekadašnji robijaš Kristijan Golubović nedavno je javno potkačio pevačicu Gocu Tržan, a sad se ponovo dotakao nje.

– Goca Tržan misli da je vokalčina koja peva bolje od Ališe Kiz, uhvatila se za mene bez potrebe. Ljutila se zbog moje izjave da je narkomanka, a u to vreme kad je počinjala nema ko se nije drogirao – rekao je Kristijan Golubović, pa se osvrnuo na svoju izjavu da je imao intiman odnos sa Gocom.

– Spavao sam sa 90 odsto žena sa estrade, sve znam. Možemo slobodno na sud. Imam dokaze za sve. Trebalo je mene da pozove da razjasnimo sve. Ovako hoće da tuži, ali to me ne zanima. To je kao da ja tužim Trampa što mi je parkirao ispred kuće auto. Toliko je taj slučaj bitan. Čačkaju mečku u p**ku, pa naravno da će nešto da nađe – dodao je bivši učesnik “Zadruge 6”.

2 COMMENTS

  1. BOZWe DRAGI JADNA NASA DECA KAD JE JE JEDNA OD GLAVNIH ZVEZDA NA TV ROBIJAS LOPOV UBICA KOJI JE VISE PROVEO U ZATVORU NEGO NA SLOBODI.
    TO SE ZAISTA PID HITNO MORA ZABRANITI.

  2. Molim vas ako neko može da mi objasni kako da isključim obaveštenja sa Google da ne gledam i čitam ovakve gluposti persona non grada i kompletne zadruge ili farme kako li se već zove.Sramota umesto umetničkog programa deca će nam postati kao oni,msm ja nemam dece ali vidim i ću da samo o njima pričaju STAMOTA ZA DRZAVU

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here