“Kristijana nikada nisam ni video“

0

Nadležnim organima upućuju se samo kritike, nikada pohvale za dobro obavljen posao: Aleksanar Vučić
 

A taj čovek je u ovom sistemu, pod ovom vlašću, dobio 14 godina zatvora za nekoliko grama heroina, jer je višestruki povratnik, rekao je Vučić.

 

Govoreći o borbi protiv trgovine drogom, Vučić je ukazao da su narkodileri uvek uvezani sa ljudima iz državnog aparata, inače ne bi imali moć.

 

“Znači, postoje neki ljudi koji rade za njih i obaveštavaju ih“, rekao je Vučić i ocenio da su to neverovatne stvari.

 

Postoje neki kojima po 10 puta upadamo u kuću i nikad ih ne nađemo. To znači da imamo problem i zato ćemo da čistimo to u našim službama i ministarstvu unutrašnjih poslova, najavio je Vučić.

 

Ali, tim ljudima niko nije decenijama pre toga upadao u kuće, ili kako oni nazivaju "štekove", dodao je Vučić, jer su bili "mali gospodari".

 

Govoreći kako u medijima često ostaju nezabeleženi uspesi u borbi protiv kriminala i nasilja, Vučić je naglasio da je policija zaplenila arsenal na dve tribine stadiona na kojem se igrao fudbalski derbi Patizana i Crvene Zvezde.

 

Vučić je rekao da je tom prilikom pronađeno 27 noževa, 14 sekira, ukupno je oduzeto 420 palica različitih tipova, 396 baklji i preko 300 dimnih bombi.

 

Kada će neko da kaže državni organi su dobro obavili posao, upitao je Vučić i konstatovao da na derbiju gotovo nije bilo incidenta i niko nije stradao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here