Screenshoot Instagram
Kristina Radenković

Lepa voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković danas puni 40. godina, a kako kaže naslednici Tara i Rogan su joj najveća radost u životu, pa sada ima samo jednu želju da, a to je da svet što pre ozdravi.

Svećice sa jubilarnim brojem 40 harizmatična voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković oduvaće danas u krugu porodice, sa najmilijima, decom Tarom i Roganom, te suprugom Nikolom. Porodica je njena oaza mira gde puni baterije da u svom poslu bude uspešna, a srce joj je ogromno kada vidi osmeh na licu svojih naslednika. Panedmija korona virusa joj je donela da što više vremena provede sa porodicom, a kako kaže, ove godine ima samo jednu želju, a to je da što pre svet ozdravi.

Kako je slaviti jubilarni rođendan u vreme korona virusa?

– Proslava će biti kao i prethodnih godina otkad imam decu, intimna… Čim sve ovo prođe biće vremena za grljenje i slavljenja života. Za sada je pametnije da jubilej simbolično obeležim.

Da li si inače pristalica slavljenja velikih rođendan?

– Ranije da. Baš sam se radovala tom izlasku sa prijateljima do ranih jutarnjih časova, ali promenila mi se životna dinamika i poslednjih nekoliko godina svakako odem s drugaricama na večeru i to ako uspemo sve da se dogovorimo oko datuma. Dakle, jedno tri nedelje po rođendanu (smeh)

I kada duvamo svećice sa torte uvek umesto jedne, zamislimo bar dve želje. Koja je to želja koju bi javno podelila sa svima nama?

– Ja zamislim uvek jednu. Ispunile su se sve, a sada ću poželeti samo da svet ozdravi i ne samo da pandemija nestane, nego da ozdravi za buduće generacije. Neka ovo bude tačka prevrata.

Nedavno si proslavila prvi rođendan sinu koji je igrom slučaja rođen na dan kada je “Slagalica” počela sa emitovanjem. Kakva koincidencija?

– I zaista jeste koincidencija! Termin je bio na godišnjicu smrti mog oca i zaista nisam želela da to bude i najsrećniji i najtužniji datum u mom životu, tako da me sin poslušao i probio je termin. Neko bi rekao: “Ništa u životu nije slučajno”, a i verovatno nije. Zauvek će “Slagalica” biti deo mog života.

Koliko te je korona poremetila na privatnom, ali i poslovnom planu?

– Iskreno i nije. Bila sam na minimalnom porodiljskom odsustvu, brzo sam se vratila poslu i taj karantin mi je, uslovno rečeno, vratio vreme koje sam propustila sa decom. Zaista sam uživala u svakom momentu. Televizija je najjači medij, bez kojeg se ne može, tako da je posla svakako bilo tokom cele ove, za mnoge najgore godine do sada.

Da li si od onih majki kojoj deca osmehom brišu sve brige?

– Zvuči kao kliše ali smatram da je takva svaka majka. Oni su najveća životna radost i kad dobiješ decu, shvatiš koliko si vremena u životu izgubio na nebitne stvari.

 Da li se nečeg plašiš?

– Plašim se za zdravlje dece najviše, a to je valjda normalno.

Kada sagledaš ovu situaciju sa pandemijom korona virusa, šta sebi kažeš, šta ti nedostaje iz perioda dok ovo stanje nije zavladalo?

– Apsolutno ništa sem druženja. U ovom, za mene bar najlepšem periodu godine, kad sumiramo sve šta smo postigli i šta nismo, kad možemo konačno malo da se opustimo, da se grlimo, plešemo, sad to nećemo moći, i ovi dani koji slede biće ispunjeni brigom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here