EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
Zdravko Krivokapić

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je da će u septembru organizovati proteste protiv vlade Zdravka Krivokapića.

On je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu skupštine Crne Gore podsetio da su poslanici DF-a poručili Krivokapiću da ukoliko nastavi sa isključivom politikom, ignorišući činjenicu da je 27 poslanika za novu Vladu i novog premijera, da će organizovati proteste kako bi on „vratio loptu“.

– To je kao fudbalska utakmica u kojoj je on odneo loptu kući i popeo je na tavan (peter). Mi smo mu poslali poruku da, ukoliko nešto ne promeni, da ćemo sa narodom koji ga je izabrao, tražiti od njega i poći da vrati tu loptu sa petera, ili da je mi skinemo. U figurativnom smislu. Ne mislim da mu idemo direktno na kuću, ali mislim da, verovatno u septembru organizujemo proteste protiv ovakvog jednog poimanja demokratije i doživljaja svega onoga što je na spoljnom i unutrašnjem planu realizovano – kazao je Knežević.

On je rekao da je sledeće što ga interesuje šverc cigareta i podsetio da je, kada je Nebojša Medojević iz Pokreta za promene (PzP) inicirao saslušanje zbog šverca cigareta i mogućih veza državnog vrha i ljudi iz sistema sa švercerskim kanalima, „premijer Krivokapić to označio kao udar na njega“, iako niko nije imao nameru da „isleđuje gospodina Krivokapića“.

1 KOMENTAR

  1. On svoju politiku neće promeniti.Pod velikim uticajem je zapada i zato vodi anti srpsku politiku s ima u tome veliku podršku Abazovića i Bečića.Za DF je najbolje da mu izglasajaju nepoverenje jer njegova politika je ista kao i DPS i nemaju šta da izgube.Ako mu tada DPS da podršku,onda će i ono malo glasača koji mu još uvek veruju videti kuda vodi njegova politika.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime