EPA-EFE/Boris Pejović
Zdravko Krivokapić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić ponovo se oglasio na Tviteru povodom usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici i poručio da su Srbi i Crnogorci braća.

– Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, jedan se oseća kao Srbin a drugi kao Crnogorac. Prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu svih nas – napisao je Krivokapić.

On je naglasio da pre svega treba da budemo ljudi.

“Hoćemo da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vere i nacije. Budimo prvo ljudi! Vrijeme je da počnemo da pričamo o ekonomiji, o tome kako i gdje da zaposlimo građane i omogućimo svima bolji život.Prošlost nećemo promijeniti ničim, ali sadašnjost i budućnost hoćemo i možemo samo svi zajedno. Za bolji život svih naših građana”.

13 COMMENTS

  1. Да…два брата…Србин и Црногорац…а што ти Кривокапићу једног промовишеш у “геноцидаша”, а другог у добродушног?!

  2. Ipak psihijatar treba da se pozabavi sa ovom dilejom, taj nezna ili ide ili dolazi, ipak ce biti najbolje da IDE.

    • Više od šest meseci si premijer i ništa nisi uradio da se popravi položaj Srba u Crnoj Gori iako si došao na vlast isključivo srpskim glasovima i podrškom SPC.Ako imaš imali ljudskosti i morala trebao bi da se sam povučeš s vlasti i da ideš u crkvu da moliš za oproštaj

  3. Krivo kapica kada je trezan prica jedno kada spava u snu prica drugo,kada se probudi trece a kada se ponovo napije zaboravlja sta je pricao pa je opet zaboravio sta je pricao jer se nije otreznio.

  4. Krivokapić nemoj da sereš zasto si to uradio i sad se vadiš a rezolucija ostaje
    Pederu izdajico nemoj da dolaziš u Srbiju

  5. Taj Crnogorac koji javno ne kaze da je Srbin iz Crne Gore nema sta da trazi u Srbiji. Nisi ti nas brat, vec izdajica i bolesna glava.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here