nba.com/rockets
Kevin Durent

Loša hemija i nedostatak Stefa Karija u redovima NBA šampiona Golden Stejta kulminirali su u reprizi prošlogodišnjeg finala konferencije.

Svađe glavnih nosilaca Durenta i Grina, suspenzija krilnom centru zbog teških uvreda glavna su kontroverza oko aktuelnog šampiona u proteklih nedelju dana.

Nedostatak zaštitnog lica Stefa Karija, spone u sastavu krcatom velikim imenima je sve očigledniji, naročito posle ubedljivog poraza od Roketsa 107:86.

Durent jeste bio najefikasniji pojedinac kod “Ratnika” sa 20 poena, ali je šutirao 6/15 iz igre. Drejmond Grin je posle suspenzije završio utakmicu bez poena, sa po pet skokova i asistencija.

Hjuston je loše startovao sezonu, objavljeno je da Karmelo Entoni sigurno napušta Rakete, ali su pronašli dobar ritam i dobili šest od osam prethodnih duela. Džejms Harden je stao na 27 poena, Džejms Enis je dao 19, Gordon 17.

U vrlo neizvesnoj Zapadnoj konferenciji Klipersi igraju oldično na startu sezone, naročito na domaćem parketu. gde su poraženi samo jednom u osam utakmica. Pali su San Antonio Sparsi u “Stejplsu” sa 116:111, Teodosić i Marjanović nisu kročili na parket.

Nije pomoglo ni 34 poena Demara Derozana, jer su na drugoj strani parirali Lu Vilijams sa 23, Galinari sa 19 i Tobajas Heris sa 17 poena.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here