Krklend povređen, Stojković debituje u Premijer ligi

0

 

Jedva dočekao da brani – V. Stojković

Drugi golman tima sa JJB stadiona Ričard Kingson, nalazi se sa reprezentacijom Gane na Afričkom kupu nacija, pa će zimsko pojačanje iz Sportinga iz Lisabona Vladimir Stojković imati priliku i u Premijeršipu da pokaže svoje kvalitete i nametne se treneru Robertu Martinezu.

 

Srpski golman je pre tri dana debitovao za ekipu na Kup utakmici protiv Nots Kauntija (2:2), a i pored dva primljena gola, menadžer ekipe ga je pohvalio i rekao da je Stojković posle uvodne treme i grešaka, spasao Vigan u drugom poluvremenu, jer je odlično intervenisao u tri odlične prilike domaćina.

 

Golman Srbije će se naći između stativa "Ivud Paka" na gostovanju Blekburn Roversima, jer se prvi golman Kris Kirklend povredio posle jednog sudara na treningu i nakon konsultacija sa specijalistom, utvrđeno je da se ne radi o povredi leđa koja muči golmana Vigana cele sezone, već o novoj povredi ključne kosti.

 

"Razočaran sam što smo ga izgubili, ali je dijagnoza mnogo bolja nego što smo mislili, pošto nije prelom ključne kosti", rekao je trener Vigana Roberto Martinez.

 

U utorak i sredu su na programu i ostali mečevi 23. kola u kojima će Birmingem gostovati Čelsiju, dok će se na Vila Parku odigrati mali derbi vrha tabele između Aston Vile i londonskog Arsenala. Novi bodovi potrebni su i Liverpulu koji gostuje Vulverhemptonu Nenada Milijaša.

 

Utorak, 26. januar:
Portsmut – Vest Hem 20,45
Totenhem – Fulam 20,45
Vulverhempton – Liverpul 20,45
Bolton – Barnli 21,00

 

Sreda, 27. januar:
Aston Vila – Arsenal 20,45
Čelsi – Birmingem 20,45
Blekburn – Vigan 21,00
Everton – Sanderlend 21,00

 

Odigrano ranije:
Mančester Junajted – Hal 4:0 (1:0)
Runi 8′, 83′, 86′, 90′

 

Tabela: Mančester Junajted 50, Arsenal 48, Čelsi 48 (-1), Totenhem 38, Mančester Siti 38 (-1), Liverpul 37, Aston Vila 36 (-1)…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here