Selektor Srbije Mladen Krstajić je na okupljanju reprezentacije govorio o motivaciji igrača posle duge sezone i o stalno nekomplentnom sastavu, usled povreda.

– Bilo bi najbolje da su svi zdravi, ali ne možemo tu ništa. Naš posao je takav, kakav je. U utakmicama protiv Nemačke i Portugala su nam falila sedmorica. Sezone jesu bile teške, naporne, sa našim igračima kao nosiocima, ali su protekla dva dana pokazala da su momci koncentrisani za meč sa Ukrajinom – istakao je Krstajić i nastavio o analizi protivnika:

– Analizirali smo njihovu utakmicu sa Portugalcima. Radi se o čvrstoj ekipi. Bez obzira na rezultat sa Luksemburgom mislim da su Ukrajinci, Portugalci i naša ekipa glavni favoriti za prolaz dalje. Biće teška utakmica u petak. Oni nas respektuju kao i mi njih, idemo tamo da ne izgubimo. Imamo ideje kako da počnemo duel. Tu će biti razlika od utakmica sa Nemačkom i Portugalom.

Kapiten Kolarov je prokomentarisao negativni niz Srbije od četiri utakmice bez pobede nad Ukrajincima i pritisku pre meč:

– Razmišljamo o tome. Sve četiri su bile prijateljske, verujem da će ova prva kvalifikaciona biti dobra po nas. Teška utakmica će biti. Oni su organizovana ekipa sa Ševčenkom i Tasotijem kao pomoćnim trenerom, Neće biti lako, ali nadam se da će se završiti pozitivno po nas.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here