Foto: MN Press
Mladen Krstajić

Mladen Krstajić je dobio otkaz u TSC-u, a u javnosti su se pojavile informacije da od tog kluba potražuje preostalih 20 plata.

Dve strane su se razišle, iako TSC zauzima četvrto mesto u Superligi Srbije.

– Ne bih da se mnogo osvrćem na raskid saradnje sa klubom, to je odluka upravnog odbora. Pogodilo me je da neke stvari koje smo pričali, a vezano za ugovor izlaze u javnost. Kada sam potpisivao ugovor ja uslove nisam postavljao. U TSC sam došao jer klub ima uslove za rad. Prihvatio sam iste uslove koje je imao Zoltan Sabo, a znaju svi sa koje sam pozicije došao u klub, bio sam selektor Srbije i nisam tokom pregovora postavljao nikakve uslove – rekao je Krstajić za “Novosti”.

Navodno, TSC je Krstajiću ponudio isplatu tri plate, “dok on potražuje da mu zbog prevremenog raskida ugovora klub isplati preostalih 20 plata, odnosno 110.000 evra”.

Krstajić kaže da su sve informacije u javnost procurile od ljudi iz kluba.

– Ja od kluba ne potražujem ništa, to je stavka iz ugovora. Gospodo, ja nisam pravio ugovor koji ste mi ponudili, vi ste. Ja sam u Nemačkoj živeo devet godina. Tamo je nemoguće da informacije koje spadaju pod “poslovnu tajnu” izlaze u javnost. Hvala Bogu i Srbija je pravna država, naćićemo se na sudu, pa neka javnost sazna ko je kriv, a ko u pravu. Niko me iz TSC nije pozvao kako bismo našli zajednički jezik. Verovatno je neko hteo da naudi meni i klubu, a ko god je to, ne vidi ni metar ispred nosa – dodao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here