Krstajić: U Partizanu nema klanova

0

"Sve je to ostalo iza nas. U Sloveniji imamo sjajne uslove da se uigravamo. Atmosfera je odlična, a incident iz Turske je zaboravljen", kategoričan je najiskusniji igrač crno-belih.

 

Lomić i Jovanović su kažnjeni i to su vinovnici "šakatanja" mirno prihvatili.

 

"Svesni su šta su uradili, reagovali su ishitreno, a i incident nije tako težak. Bio sa profesionalac gotovo deceniju u Nemačkoj, i tamo se takve stvari dešavaju", rekao je Krstajić i dodao da se u Partizanu neće deliti na nekakve klanove.

 

"Nismo ni pre, a nećemo ni sad. Ponavljam, atmosfera je odlična, ja sam kapiten i ne želim da me se saigrači plaše. Poštujem sve igrače, a i oni mene. To jedinstvo preneli smo na teren, radimo ono što nam trener kaže, poštujemo zadatke, nema iskakanja iz sistema", rekao je Mladen Krstajić za "Sportski žurnal".

 

Koper – Partizan 2:1
Fudbaleri beogradskog Partizana izgubili su u prijateljskoj utakmici u Portorožu od slovenačkog prvoligaša Kopera sa 2:1 (1:0).

Domaći Koper je od 9. minuta imao igrača manje na terenu, pošto je crveni karton zaradio Admir Karič. To, međutim, Koperu nije smetalo da u 45. minutu povede preko Dareta Vršiča. Crno-beli su izjednačili u 53. minutu odličnim šutem Branislava Jovanovića, a pobedu domaćinu doneo je Dalibor Radujko u 75. Strelac za Partizan Jovanović, doživeo je povredu u 86. minutu, pa su i crno-beli završili meč sa desetoricom.

Trener crno-belih Goran Stevanović pružio je šansu sledećim igračima:

I poluvreme: Mladen Božović, Radenko Kamberović, Marko Jovanović, Mladen Krstajić, Marko Lomić, Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović, Aleksandar Davidov, Nemanja Tomić, Saša Ilić, Kleo.

II poluvreme: Darko Božović, Marko Jovanović, Srđan Knežević, Vojislav Stanković, Lazevski, Brašanac, Branislav Jovanović, Moreira, Mijić, Brana Ilić, Dijara.

 

Lomiću i Jovanoviću odbijena 1/4 plate

Uprava fudbalskog kluba Partizan odlučila je Marka Lomića i Marka Jovanovića, umesto sa 40 odsto, kazni sa 25 odsto umanjenjem godišnjih primanja zbog tuče na pripremama u Turskoj.

Tako je "boks meč" dva Marka ispred hotela u Antaliji na pripemama u Turskoj koštala prvotmce "crno-belih" četvrtinu plate. Partizan je svoju odluku pravdao činjenicom da po zakonu poslodavac nije u mogućnosti da izrekne kaznu iznad 30 odsto.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here