Mladi napadač Crvene zvezde Nikola Krstović je bio taj koji je promenio tok penala i provokacijom golmavana Vladimira Stojkovića psihološku prednost Partizana prebacio je na adresu svog kluba. 

Njegov sukob sa Stojkovićem dao je dodatni motiv ostalim igračima, pa je tako Milan Borjan posle toga odbranio dva šuta sa bele tačke, dok su crno-beli delovali izgubljeno.

Tokom razgovora za “Sportski žurnal” Krstović je otkrio zbog čega je onako reagovao ka Stojkoviću pa ga je ovaj “udario” loptom u glavu.

– Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: “Tako je, gazi bre!” Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta – poručio je napadač Zvezde.

Na pitanje da li mu je Stojković nešto rekao pre nego što mu je prislonio loptu na glavu, Krstović je rekao:

– Možda, nisam obraćao pažnju. Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je” moj ćale u Beogradu” Milan Borjan odradio sve kako treba.

1 COMMENT

  1. Takvo unošenje u lice golmanu je neljudski i nekorektno.Sudija je morao da da karton Krstoviću,a posebno za onaj teatralni pad.Jadno i nema veze sa sportom.Ukinuti ligu u Srbiji na par godina,dok se ne očisti ološ u fudbalu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here