Kuda i kako kad krene vojna parada

0

Sutra se pripremite na ovakve situacije
 

Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, biće zatvoren u četvrtak. Za saobraćaj će biti zatvoren i deo Bulevara Nikole Tesle na potezu od ulice Trešnjinog cveta do Džona Kenedija, i to u periodu od 8 do 20 h. Vozila neće moći da se kreću ni ulicom Ušće, od Bulevara Nikole Tesle (izlaz iz PC "Ušće") do Bulevara Nikole Tesle (prolaz ispod Brankovog mosta iz smera starog Sajmišta), u periodu do 20 h.

 

Od 12 do 15 h, biće sukcesivno zatvarani autoput od Aerodroma Nikola Tesla, zatim Ulica Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra i Ruzveltova ulica, kako se bude kretala kolona sa ruskim predsednikom. Povratak je istom trasom do Bulevara Nikole Tesle, gde će se održati vojna parada.

 

Zbog potpunog ili delimičnog zatvaranja novobeogradskih bulevara biće izmenjene trase linija javnog gradskog prevoza i to na sledeći način:

 

  • Vozila sa linija br. 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do ulice Glavna u Zemunu, u oba smera, kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, Nikolaja Ostrovskog, do Avijatičarskog trga i dalje redovnim trasama.
  • Vozila sa linije br. 15 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do ulice 22. oktobra u Zemunu, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, 22. Oktobra i dalje redovnom trasom.
  • Vozila sa linije br. 60 će saobraćati sledećom trasom:

U smeru ka okretnici "Novi Beograd-Toplana": Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom.

 

U smeru ka Zelenom vencu autobusi sa ove linije koristiće redovnu trasu.

 

Autobusi će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here