EPA/Olivier Hoslet
Aljbin Kurti

Poslanik Pokreta Samoopredeljenje Artan Abraši rekao je da Aljbin Kurti nema nikakvu nameru da popusti u svom stavu pred čelnicima EU u Briselu.

“Čak i da su Vučić i Borelj imali štap i revolver, Aljbin Kurti ne bi popustio, a kamoli ovako”, naveo je on na Fejsbuku.

U ponedeljak su razgovori u Briselu propali i nije bilo dogovora o registarskim tablicama. Ali posle ponoći, američki ambasador Džef Hovenijer zatražio je od Kurtija da odluku odloži za 48 sati.

Kurti je prihvatio njegov zahtev, pa je odluka odložena za četvrtak.

2 COMMENTS

  1. Ambasador SAD zahteva da se odluka odloži na 48 sati, a Stejt department da se odluka potuno poništi…Za koga radi ambasador SAD na tzv Kosovu ??? Mislim da prvo treba da damo dovoljno vremena Stejt departmentu da se dogovore sa svojim ambasadorima da li žele da Borelj i Vučić “upere pištolj” Kurtiju u čelo ili da ga “prebiju štapom” … Ako bi Borelj dvoumi, Srbi nemaju nikakvu dilemu !!!

  2. Normalno Kosovo je Čedo SAD koji je napunilo 23 god i zato Kurti može sve šta muse hoče Tata je jak velika i bogata porodica prkose svijetu neče EU svašta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here