Kosovo online
Aljbin Kurti

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da neće biti lako doći do dogovora između Kosova i Srbije i dodao da dijalogu treba dati šansu i raditi na tom procesu, prenosi Reporteri.

On je naveo da je njegov sukob sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u suštini sukob Adema Demaćija i Vojislava Šešelja.

– Aleksandar Vučić, predsednik Srbije danas, student je politike Vojislava Šešelja. Što se mene tiče, kao premijera Kosova, ja sam politički student Adema Demaćija. I ovaj sukob premijera Kosova i predsednika Srbije je u suštini sukob između Adema Demaćija, njegove vizije i nasleđa, i Vojislava Šešelja na drugoj strani. Zato prihvatam da dogovor Kosova i Srbije neće biti lak, ali ipak mislim da treba dati šansu dijalogu i raditi na napretku – rekao je Kurti.

5 COMMENTS

  1. Нема догивора.Косиво је србско и бит ће увијек.То што те американци,французи и енглези тјерају да радиш…наплатит чемо ти то.Иди у албанију.

  2. 1244 Rezolucija UN
    Je vrlo jasna
    Kosovo i Metohija je srpska teritorija
    Kumanovski sporazum to potvrđuje
    I još je potpisano da srpska policija se vrati u srpske sredine
    To napominje Vučić
    ZSO sa svim autonomnim pravima i direktnom vezama sa Srbijom
    🇷🇸☦️🇷🇸
    Sve je vrlo jasno

  3. Једног дана остаће без “оца” па ће као сирочићи погнути главу јер неће имати ко да их брани.

  4. Kako Demaćija, kad se do skora profilisao kao sledbenik Envera Hodze ??? Od komuniste preko teroriste do oslobodioca i demokrate – tu priču samo mogu da progutaju u klovnovi Evropi…

  5. Zasto?
    Svi rodoljubi se zamlaćuju,sta je srpsko a sta nije.
    Kada ovi sto pevaju,patriotske pesme i glume velike Srbe,na Kosovu debelo naplatili i bolje pričaju Šiptarski nego Srpski!
    Mi Centralne Srbije treba da ginemo,ovde u Srbiji pokupovali sve sto se moze kupiti.Čak i u institucijama ih ima ko malih mrava!
    Zapitajte se Srbi,da li vredi rativati za to sto su dodjoši prodali!
    Moje lično misljenje ne!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here