EPA/Valdrin Xhemaj
Aljbin Kurti

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da sastanku o ZSO koju organizuje Ambasada SAD u Prištini prisustvuje predsednik njegovog kabineta, kao i ministri vlade.

Kurti nije želeo dalje da komentariše sastanak.

– Šef mog kabineta kao i ministri su na sastanku – kratko je rekao Kurti.

On je tokom prošle nedelje potvrdio da nije dobio poziv američke ambasade da učestvuje na sastanku.

– Ja nisam pozvan na taj sastanak, ali oni koji su pozvani neka odu i razgovaraju o tome – rekao je Kurti.

3 COMMENTS

  1. Kada Kurti shvati da je OVK izgubila rat sa srpskom policijom 1999. godine, pa je NATO bombardovao Srbiju pri čemu ni tada agresorske trupe iz Albanije nisu uspele da prodju junake sa Košara i drugih graničnih tačaka Srebije, i dobili smo Kumanovski sporazum i rezoluciju 1244 po kojoj je Kosovo Srbija ! Tek onda je NATO preko Kfora okupirao KiM i dao tu oblast na upravljanje etničkoj manjini Albanaca ! E to je pozicija Kurtija – saradnik okupatora Srbije !!! Dakle priča o OVK nije borba za slobodu (jer su tu borbu izgubili od srpskih policajaca) nego je priča o zločincima koji su ubijali i poštene Albance i Srbe po KiM (za to im se sada sudi), a koji saradjuju sa NATO paktom kao što su nekada Balisti saradjivali sa fašističkom Nemačkom !!! Gospodine Kurti nije Kosovo vaša prćija, nego okupirana srpska sveta zemlja !!!

  2. Nema potrebe da ti budeš tu dok tvoji Roditelji i šira porodica SAD i EU odlučuju o tvojoj budučnosti ti ko razmaženi član tinejđer te porodice uzivaj .

  3. Ovo je lazni napad na Kyrtica da Ameri pokazu kako ga oni pritiskaju .da se ne protivi osnivanju ZSO.To je podvala Amerike,Oni nisu zato da se stvarno formira ZSO,Oni zele da Srbija prizna KiM.Ovo je samo sangarepa i velika batina Amerike.Braco Srbi budimo oprezni Zapadu se zuri.Malikrtic hoce da prizna laznu drzavu,Kurtic i maliZelenkic pakujte prnje i pravo u Ameriku u Alkatraz

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here