“Kurti pravi novu Jugoslaviju”

Kosovo online
2
EPA-EFE/Kenzo Tribouillard
Aljbin Kurti

Lider DPK Enver Hodžaj rekao je da su odnosi Kosova sa Albanijom danas hladniji nego ikad ranije, prenosi Reporteri.

Hodžaj je rekao da će albanski makro-šengen omogućiti bolju saradnju između Kosova i Albanije, kao što je Kurti obećao u kampanji.

Prema Hodžaju, premijer Kurti je stavio svoju energiju, viziju i vladu u funkciju stvaranja nove Jugoslavije čineći Kosovo delom “mini Šengena”.

– Albanski mini-Šengen, koji bi novom brzinom omogućio saradnju između Kosova i Albanije, obećao je Aljbin Kurti u kampanji. Danas je, kada je premijer, Albanija je udaljenija više nego ikad. Kurti energiju, viziju i vladu stavila u funkciju stvaranja nove Jugoslavije čineći Kosovo delom mini Šengena. Šest zemalja ili Nova Jugoslavija, prvi je poklon i ustupak Aljbina Kurtija Srbiji. Čekao sam da Kurti napusti, ali ne tako brzo i ne tako besramno. Šta će biti sledeći poklon za Srbiju, Aljbine? – rekao je on.

2 COMMENTS

  1. Срби у новој Југославији? Није Курти једини који мисли да су Срби сисали васла. Ту је увек било и Усташа, кад им све није по њиховој болесној вољи.

  2. Šta Srbi misle o Jugoslaviji najbolje se vidi kroz odnos prema kralju Aleksandru koga smatraju glavnim krivcem za ono što nam se događalo od 1918. Ne ponovilo se.

    • Срби су у Првом Светском рату гинули за Србију. Кад је рат завршен, на њиховим гробовима је стварана Југославија, док су ратни, војни инвалиди просили по српским градовима.

  3. Југославија је најскупља српска заблуда.
    Југославија НИКАД ВИШЕ!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here