Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je u četvrtak na kućno lečenje.

Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji rehabilitaciju nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor doktora.

„Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Kuzmića i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu,“navode crveno-beli na svom sajtu.

„Klub se još jednom zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak. Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje.

Klub sa Kalemegdana se zahvalio svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Kuzmiću u velikoj borbi.

Srpski košarkaš je posle saobraćajne nesreće bio u indukovanoj komi, a prošle srede obavljena mu je operacija gornje vilice kako bi mogao lakše da diše.

Izvor:
Vestionline, Sportklub

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime