Kao što su i najavili, iz Crvene zvezde su u ponedeljak izdali novo saopštenje za javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića.

 

Centar crveno-belih i reprezentativac Srbije je u nedelju teško povređen u saobraćajnoj nesreći i dalje se nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su posle 24 sata prvi znaci ohrabrujući, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

– O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra.

Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja – zaključuje se u poruci sa Malog Kalemegdana.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime