Promo
Dr Aleksandar i dr Nina Sinicki, pioniri Kvantne medicine na Balkanu

Prozor u organizam
Uz pomoć Termovizijskog i Biorezonantnog skenera može da se otkrije više od 200 oboljenja u začetku, navodi dr sci med Nina Nikolovska-Sinicki.

Kvantna medicina je relativno nov i savremeni pristup u dijagnostici i terapiji. Zasniva se na otkriću biološke rezonance i koristi znanja iz istočne i zapadne medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike.

S razlogom kažemo da je preventiva pola zdravlja i znamo da je bolje sprečiti nego lečiti. Ali kako na vreme otkriti bolesti? One mahom ne promole glavu sve dok nije kasno.
Poslednjih godina sve više govorimo o Kvantnoj medicini. Za razliku od tradicionalne koja leči oboljenja, Kvantno-informaciona medicina se bavi stanjem zdravlja organizma i sistemom samoregulacije i samoizlečenja. Ona ima moć da uoči bolesti u samom začetku kada još nisu vidljive organske promene i može videti predispozicije za nastanak određene bolesti. Kvantna medicina dijagnostikuje i leči čoveka kao celinu.

Doktori Nina i Aleksandar Sinicki, specijalisti ORL, neuropsihijatrije i Kvantne medicine iz poliklinike As Medicus u Beogradu, otkrivaju nam da je Termovizijski skener aparat koji je sa Biorezonantnim skenerom sinonim za dijagnostiku i lečenje Kvantnom medicinom.

– Za razliku od uobičajenog skenera, Termovizijski (toplotni) je savremen metod brze i rane dijagnostike koji Poliklinika As Medicus Biorezonanca primenjuje već više od 20 godina.

Sagovornici “Vesti” objašnjavaju da se, još od vremena kada je otkriven toplomer, utvrdilo da svako oboljenje menja temperaturu tela ili obolelog organa. Na bazi toga napravljena je specijalna kamera koja registruje promenu i do stotinke stepena. Ona detektuje promene temperature tela kao rezultat patoloških procesa u organizmu.

Ovaj skener posle kompjuterske obrade na ekranu daje toplotni “portret čoveka”, termogram, sa zonama povećane ili smanjene temperature. Na osnovu toga vidimo da li je narušena funkcija u određenim organima i da li je reč o upalnom, degenerativnom, benignom ili malignom procesu. Bolest se otkriva u samom začetku što klasični aparati ne mogu! Termovizija veoma precizno dijagnostikuje oboljenja dojki, srca i krvnih sudova, štitaste žlezde, stomačna, bubrežna, reumatološka i druga oboljenja…

Ovaj skener omogućava pacijentu da brzo i na jednom mestu, ne izlažući se štetnom zračenju, dobije kompletnu sliku svog zdravlja. Termovizijski skener otkriva više od 200 oboljenja!

Dr sci med Aleksandar Sinicki, specijalista neuropsihijatrije i Kvantne medicine, navodi da se, osim klasičnog neurološkog pregleda, u Poliklinici As Medicus koristi Biorezonantni skener koji ukazuje na većinu neuroloških oboljenja kao i oboljenja iz svih oblasti medicine. U pitanju je najmoćniji aparat iz oblasti Kvantne medicine.

Pomoću ovog skenera u roku od 60 minuta pacijentu se u 3D tehnologiji dijagnostikuju oboljenja svih organa i sistema u svim etapama bolesti. Za razliku od uobičajenih skenera gde se ubrizgava kontrast, kod ovog aparata to nije slučaj. Pacijent ne ulazi u male zatvorene prostore i nije potrebna posebna priprema. Nema štetnog zračenja, pa stoga mogu da ga koriste i trudnice i deca.

Pregled putem Biorezonantnog skenera menja na desetine specijalističkih pregleda za koje su potrebne sedmice…

Kada obavimo dijagnostiku sledeći važan segmet je svakako terapija. Ljudski organizam je najsavršenija farmakološka laboratorija koja je ikad stvorena i u stanju je da sama proizvodi analgetike, diuretike, antibiotike itd…

Potrebno je samo da se aktivira a to možemo postići terapijom iz oblasti Kvantne medicine – Mikrorezonantnom terapijom (MRT) kao i Rikta terapijom. Ovakav vid terapije vraća poremećeno magnetno polje organizma u normalu i leči uzrok a ne posledice. Podstiče organizam da se sam izbori sa bolestima. Omogućava bezbolno, prijatno i ekološki čisto lečenje bolesti u svim oblastima medicine i može obuhvatiti lečenje više bolesti i disfunkcija odjednom (tzv. multimorbiditet). Terapijom se obuhvataju npr. i alergije i čir na želucu i koštano-zglobne tegobe i glavobolje kao i imuni deficit i mnoge druge bolesti. Uspešna je u 82 odsto hroničnih i 100 posto kod akutnih oboljenja.

Zato s razlogom kažemo da je Kvantna medicina – medicina zdravlja a ne bolesti!

Krvna slika bez igle

Spas za sve one koje imaju strah od igle, odnosno od vađenja krvi, je Biorezonantni skener. On može kvalitativno da odredi krvnu sliku i biohemijske promene bez uzimanja uzorka krvi. Takođe, osobe koje imaju strah od invazivnih pregleda poput gastroskopije (koja zahteva gutanje sonde) i kolonoskopije mogu Biorezonantnim skenerom da dobiju uvid u stanje želuca, tankog i debelog creva, a pored toga kontrolišu se i ostali unutrašnji organi, glava, vrat, grudni koš, srce, pluća, štitasta žlezda, dojke, koštano-zglobni sistem, kompletna cirkulacija i inervacija i testira se prisustvo alergena, bakterija, virusa, parazita i gljivica.

Kontakt

Poliklinika As Medicus Biorezonanca (Sazonova 71, Vračar i Ljubinke Bobić 13, Bežanijska Kosa, Beograd), osnovana 1995. god, prva je u Srbiji i na Balkanu uvela Biorezonantnu i Kvantno-informacionu dijagnostiku i terapiju. Svojim pacijentima omogućava brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju celog organizma bez štetnog zračenja.

Kontakt telefon: +381 11 2836836, +381 11 2272916 i +381 65 2853393 (ujedno i Viber broj), +381 65 2272-916 (ujedno i Viber broj)

Website: www.asmedicus.rs
Email: poliklinika@asmedicus.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here