OC Jahorina

“Dragi ljubitelji Jahorine,

vi koji se odlučite da provedete zimu i doživite najlepše zimske radosti na našoj planini imaćete na raspolaganju i usluge testiranja (serološki i PCR test) na Covid-19. Mi u Olimpijskom centru Jahorina pored Covid procedure koje smo doneli za celo skijalište, uspostavili smo saradnju sa laboratorijom “Centralmed” sa Pala. Ljubazno medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti testiranje 24 časa pre povratka u matičnu zemlju, a test će važiti 48h od dana izdavanja rezultata. Cilj nam je da vi, naši budući posetioci sigurno i zdravo stignete do svoje zemlje, a uz što manje troškove. Vođeni time dogovorili smo i obezbedili vam popust od 5% za usluge testiranja. Labotaroriju “Centralmed” za dogovor oko testiranja možete samostalno kontaktirati na telefon +387 65 024 402, a na raspolaganju pored vašeg smeštajnog objekta stojimo i mi, OC Jahorina, koje možete dobiti na kontakt telefon +387 57 270 003.

Dragi naši ljubitelji planine pored Covid procedure, usluge testiranja podsećamo i pozivamo da svi zajedno činimo i sledeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #mislipozitivno #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i smanjenju posledica koju virus sa sobom donosi.
Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspešne životne pobede i nastaviti zajedno da stvaramo najlepše olimpijske uspomene.
Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijsku dobrodošlicu želimo ali vam i pozdrave, do skorog susreta, šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo”, navodi se u saopštenju OC Jahorina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here