Kosovo online
Miroslav Lajčak

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak izjavio je da njegov mandat nije pri kraju, i da je posvećen narednim koracima u okviru tog dijaloga.

Lajčak je rekao da još uvek nije raspoložen da pruža savete svom nasledniku.

– Možda nisam tako blizu kraja mandata kao što se mislilo. Dakle, ono što mogu da kažem je da se moj posao nastavlja. Ne idem nigde u skorije vreme. Nisam još raspoložen da dajem savete svom nasledniku – rekao je Lajčak.

Dodao je će njegov naslednik na toj funkciji svakako doći “pre ili kasnije”, ali da “proces još nije počeo”.

– A, kada on bude izabran, onda ćemo, naravno, imati mnogo toga da podelimo. Ali, trenutno postoji samo jedan specijalni predstavnik EU i sada razgovarate sa njim, a on je ovde. I, kao što sam rekao, mi smo zaista u potpunosti fokusirani na naš rad i pripremu naših narednih koraka – rekao je Lajčak.

3 COMMENTS

 1. Idi odmah slobodno, ionako nisi uradio NIŠTA za Srbe, već samo za šiptare. Beskoristan si bio i ostao.

 2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
  ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
  ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
  MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here