EPA-EFE
Miroslav Lajčak

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je danas u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o nastavku dijaloga i povratku Srba u privremene prištinske institucije.

Lajčak je na Tviteru naveo da je tokom sastanka sa predsednikom Srbije bilo reči i o Energetskoj mapi puta i nestalim osobama.

Predsednik Vučić naglasio je danas u razgovoru sa Lajčakom neophodnost primene dogovora o Zajednici srpskih opština i poštovanja prava i volje srpskog naroda.

– Sa Miroslavom Lajčakom razmotrio sam poslednja dešavanja na Kosovu i Metohiji i probleme sa kojima se Srbi suočavaju zbog jednostranih i nelegitimnih poteza Prištine – naveo je predsednik Srbije na Instagram nalogu ”buducnostsrbijeav” posle razgovora sa Lajčakom.

2 COMMENTS

  1. kakve pregovore sa siptarima oni su zavrseni 1999 godine sa potpisom kumanovskog sporazuma da dpdje nato na kosovu i predvidi stanje zloikovac je usao u srpsku zemlju i sa siptarima zajedno je proterivao nealbansko stanovnistvo i kakve pregovore sa siptarima dase i severni deo protera to im je cilj uraaa haaa kari kurti kosova eshte serbia

  2. Meni svi ti silni izaslanici liče na energetske vampire – tu su da vam isisaju energiju, a ne da rešavaju probleme. Mislim da predsednik države treba da se vidja isključivo sa predsednicima drugih država, a ostalo može da obavlja i neko inteligentan iz vlade, pa Vučićevim instrukcijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here