EPA/Martin Divisek
Miroslav Lajčak

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, objavio je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na marginama Generalne skupštine UN, razgovarao o daljim koracima ka normalizaciji odnosa sa Kosovom.

Lajčak je istakao da je sa Vučićem razgovarao u Njujorku, nakon sastanka sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem u Prištini prošle nedelje.

“Na marginama Generalne skupštine UN razgovarali smo o putu ka napretku u normalizaciji odnosa sa Kosovom“, naveo je Lajčak u utorak uveče na Tviteru.

Vučić je prethodno objavio na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ da se sastao sa Lajčakom na marginama otvaranja Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, prenosi Tanjug.

3 COMMENTS

  1. Koja normalizacija??? Bice normalizacija kada Me, Nas pustite da se vratimo u AP KiM sa Nasom Vojskom Srbije i ne mesate se u unutrasnje stvari suverene drzave Srbije!!!

  2. Ne lupetajte bez veze! “Samo volim svoje”I Aleksa,To je najvisa glupost sto ste do sada rekli!
    Idite pa se borite, pa da vidite hocetese vratiti nazad u Srbiju! Tako misle 30-40% radikalni Srbi u Srbiju!
    Bole bi bilo kada bi se Pravno i Demokratski mislilo u Srbiju! A ne sa ovima 30-40%, kao sto ste vi gore napomenutih imena!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here