Nikola Lakčević je još jedan izdanak Partizanove omladinske škole koji je u utakmici 5. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Rada debitovao u crno-belom dresu.

Nikola (1999) bi sebe najbolje opisao kao krilnog napadača koji može da igra levo i desno. Voli Nejmara, najdraža utakmica mu je ona u Teleoptiku protiv ekipe Borca iz Čačka 2:1,a o svom debiju kaže:

– Presrećan sam. Ja ne pokazujem mnogo emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb – govori Lakčević posle svog debija.

– Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene. Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Kalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe… mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše. Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, što sam nadam se i ispoštovao – rekao je Lakčević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here